Sartorius

Sartorius

This 9,000 SF office and lab renovation project began as a test-fit before proceeding on to design services. The existing lab and office layout of the space needed to be updated to meet a more contemporary style. Finishes were chosen to freshen up the space and emphasize the company’s branding. The client had specific project needs that the team successfully met, and the project was delivered on time and within budget.

Project Genetics

Designing to a balanced budget

Project Location

Cambridge, Mass.

Project Size

9,000 SF

Project Completion

2016

Project Type

Lab and office renovation

Market Sector

  • Life Sciences & Technology

TRIA Team Members

Photography

Richard Hilgendorff Photography

This 9,000 SF office and lab renovation project began as a test-fit before proceeding on to design services. The existing lab and office layout of the space needed to be updated to meet a more contemporary style. Finishes were chosen to freshen up the space and emphasize the company’s branding. The client had specific project needs that the team successfully met, and the project was delivered on time and within budget.