Biogen 6-6

Biogen 6-6

TRIA renovated a mixed lab and office space to accommodate multiple lab groups within Biogen’s Research & Development Organization. The floor was converted to support biologics laboratories, with a shared lab services space and open office, including collaboration and huddle spaces, copy centers, mail rooms, and ca. 10,000 sf of lab area. The wet lab space consists of open lab, lab support, tissue culture, and cold storage. TRIA designed the space to maintain a strong visual connection between lab and office, both in design and transparency, allowing the staff to remain connected regardless of the day’s requirements.

PROJECT GENETICS

Transparency between office and lab

PROJECT LOCATION

Cambridge, Mass.

PROJECT SIZE

18,000 SF

PROJECT TYPE

Lab  and office renovation

Market Sector

  • Corporate Interiors
  • Life Sciences & Technology

Photography

Keitaro Yoshioka Photography

TRIA renovated a mixed lab and office space to accommodate multiple lab groups within Biogen’s Research & Development Organization. The floor was converted to support biologics laboratories, with a shared lab services space and open office, including collaboration and huddle spaces, copy centers, mail rooms, and ca. 10,000 sf of lab area. The wet lab space consists of open lab, lab support, tissue culture, and cold storage. TRIA designed the space to maintain a strong visual connection between lab and office, both in design and transparency, allowing the staff to remain connected regardless of the day’s requirements.