Akouos

Akouos

TRIA initially began working on the design of Akouos’ new South Boston location shortly after its founding. As such, TRIA began the design process by working closely with Akouos leadership to determine the present and future needs of the space, and later fine-tuning the design during construction once scientists and other staff were brought on board. The result is a noteworthy blend of function and form, making full use of the building’s high ceilings and stunning views. The office area is open, allowing the light to penetrate evenly throughout the space. The lab includes an ACF, tissue culture rooms, open lab space, a small freezer farm, and cold rooms.

PROJECT GENETICS

Unique branding

PROJECT LOCATION

Boston, Mass.

PROJECT SIZE

25,000 SF

PROJECT TYPE

Headquarters renovation

Market Sector

  • Corporate Interiors
  • Life Sciences & Technology

Photography

Elisif Photography

TRIA initially began working on the design of Akouos’ new South Boston location shortly after its founding. As such, TRIA began the design process by working closely with Akouos leadership to determine the present and future needs of the space, and later fine-tuning the design during construction once scientists and other staff were brought on board. The result is a noteworthy blend of function and form, making full use of the building’s high ceilings and stunning views. The office area is open, allowing the light to penetrate evenly throughout the space. The lab includes an ACF, tissue culture rooms, open lab space, a small freezer farm, and cold rooms.