Affinivax

Affinivax

TRIA provided architectural design services for fit-out of a lab and office space in a multi-tenant building in Cambridge, MA. Beginning with intensive visioning and programming work, the space was designed to highlight Affinivax’s mission through elegant brand statements and extensive use of glass, allowing employees and visitors to see into the labs. In addition, a central “path” allows continuous circulation throughout lab and office. With a selection of a huddle and collaboration areas in both the lab and office, the design encourages teamwork and communication, while giving employees flexibility and versatility throughout their workday.

PROJECT GENETICS

Brand incorporated into design

PROJECT LOCATION

Cambridge, MA

PROJECT SIZE

50,000 SF

PROJECT TYPE

Lab & office fit-out

Market Sector

  • Corporate Interiors
  • Life Sciences & Technology

PHOTOGRAPHY

Elisif Photography

TRIA provided architectural design services for fit-out of a lab and office space in a multi-tenant building in Cambridge, MA. Beginning with intensive visioning and programming work, the space was designed to highlight Affinivax’s mission through elegant brand statements and extensive use of glass, allowing employees and visitors to see into the labs. In addition, a central “path” allows continuous circulation throughout lab and office. With a selection of a huddle and collaboration areas in both the lab and office, the design encourages teamwork and communication, while giving employees flexibility and versatility throughout their workday.