Celgene

Celgene

The design for Celgene New England’s corporate headquarters renovation pushed the envelope with a heavy focus on collaboration, conferencing, and meeting spaces, along with state-of-the-art laboratory facilities. Celgene was able to achieve their goal of creating a “best workspace” environment for their employees.

Sherwood Butler was Managing Principal of this project at Perkins+Will where this project was completed.

Project Genetics

  • Collaboration supports innovation
  • “Best workspace” environment

Project Location

Cambridge, Mass.

Project Size

40,000 SF

Project Completion

2015

Project Type

Lab and office renovation

Market Sector

  • Corporate Interiors
  • Life Sciences & Technology

Photography

Robert Benson Photography

The design for Celgene New England’s corporate headquarters renovation pushed the envelope with a heavy focus on collaboration, conferencing, and meeting spaces, along with state-of-the-art laboratory facilities. Celgene was able to achieve their goal of creating a “best workspace” environment for their employees.

Sherwood Butler was Managing Principal of this project at Perkins+Will where this project was completed.